Tradičné recepty

Bryndzová nátierka – Šmirkas

4 porcie

20 minút

INGREDIENCIE

Detaily

Jednoduchý a rýchly recept na prípravu tradičnej bryndzovej nátierky. Na pripravenie 4 porcií šmirkasu potrebujeme nasledovné ingrediencie:
  • 250 g bryndze
  • 100 g masla
  • 1 cibuľa
  • 2 PL horčice
  • 1 ČL mletej červenej papriky
  • Slatinský chlieb POLORAŽNÝ
PRÍPRAVA

Maslo necháme zmäknúť, následne ho zmiešame s bryndzou, nadrobno nasekanou cibuľou, mletou paprikou a horčicou. Natrieme na Slatinský chlieb Poloražný, dozdobíme zeleninou alebo bylinkami a vychutnávame si klasické slovenské raňajky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú vyznačené *

Odoslať komentár